Uppdateringar efter årsmötet

Skrivet den 6 april, 2024

Hej alla,

Med de stigande temperaturerna känner vi alla hur odlingsintresset vaknar till liv. Vi har nu skickat ut protokollet från årsmötet den 9:e mars till samtliga medlemmar. I detta meddelande finner ni en kortfattad översikt över de viktigaste besluten och nyheterna som framkom under mötet.

Upprustning av Blå huset på gång

Efter en period av uppskjutna planer ser vi äntligen fram emot en välbehövd upprustning av Blå huset. Arbetet inkluderar att byta ut taket, ersätta dörrarna och generellt säkerställa att byggnaden är i gott skick för framtiden.

En spännande nyhet detta år är att de som engagerar sig i renoveringsarbetet kommer att befrias från medlemsavgiften. Om du vill bidra till renoveringen, vänligen kontakta david@larkangen.se. Vi välkomnar alla hjälpande händer, och eftersom vi redan har teknisk expertis inom gruppen behöver du inte ha någon särskild kunskap för att delta.

Utökad tillsyn av lotter

Det har uttryckts ett önskemål om mer frekventa kontroller av medlemmarnas odlingslotter. Därför beslutade årsmötet att styrelsen ska utföra protokollförda inspektioner tre gånger årligen, istället för den tidigare årliga kontrollen. Markera den 29 maj i era kalendrar för den första inspektionen, då ska alla lotter visa tydliga spår på att odlingen startat. Det är endast styrelsen som närvarar vid inspektionen.

Övrig information

  • Vi planerar att få en leverans av hästgödsel de närmsta veckorna.
  • Vi kommer meddela via mail när vattnet slås på. Vattnet slås på av kommunen när de avser att det inte finns risk för att ledningarna fryser.

  • Årsmöte 9 mars

    1 mars, 2024

    Årsmöte 9 mars
  • Tips om webbinarium: Odla din egen jord!

    8 februari, 2024

    Tips om webbinarium: Odla din egen jord!
  • Vinterns ankomst och framtida planer för Lärkängens Fritidsträdgård

    20 december, 2023

    Vinterns ankomst och framtida planer för Lärkängens Fritidsträdgård