Tips om webbinarium: Odla din egen jord!

Skrivet den 8 februari, 2024

Hoppas ni njuter av vinterdagarna och kanske redan drömmer om vårens första spadtag i era kolonilotter. Även om det är lite kyligt ute, så har vi något riktigt spännande som kan värma er med inspiration och pepp inför den kommande säsongen från Koloniträdgårdsförbundet.

Webbinarium: Odla din egen jord

När? 15 februari, kl. 18.00
Var? I värmen från ditt eget hem via Teams
Pris? Helt gratis och inget krångel med anmälan

Läs mer här: https://koloni.org/inspelat-webbinarium-odla-din-jord/

Marek Rolenec, som vet ett och annat om att få saker att växa, kommer att prata om hur man på bästa sätt skapar sin egen superjord med hjälp av täckodling och kompostlimpor. Marek är inte bara en hejare på att odla utan sitter också med i FOBO och FOR, så han har massor av tips och tricks att dela med sig av. Det här är perfekt för alla som vill ge sina växter den bästa starten och samtidigt vara snälla mot vår planet.

Ingen anmälan behövs – bara hoppa in via Teams-länken. Och om du missar det live, ingen fara, vi lägger upp en inspelning på bloggen ”På gång” efteråt på Koloniträdgårdsförbundets webbplats.

Vi tänkte att det här kunde vara ett mysigt sätt att hänga tillsammans online och få lite ny odlingsinspo innan vi kan dra igång på riktigt. Plus, det är alltid kul att lära sig något nytt, eller hur?

Så boka in 15:e februari, ta fram lite fika, och gör er redo för en givande kväll med Marek. Det här blir ett fint sätt att hålla odlingsdrömmarna vid liv tills vi kan träffas i lotten igen.

  • Årsmöte 9 mars

    1 mars, 2024

    Årsmöte 9 mars
  • Tips om webbinarium: Odla din egen jord!

    8 februari, 2024

    Tips om webbinarium: Odla din egen jord!
  • Vinterns ankomst och framtida planer för Lärkängens Fritidsträdgård

    20 december, 2023

    Vinterns ankomst och framtida planer för Lärkängens Fritidsträdgård