Årsmöte 9 mars

Skrivet den 1 mars, 2024

Välkomen till årsmötet 2024. Detta är en viktig händelse där vi tillsammans reflekterar över det gångna året, planerar för det kommande och där din röst som medlem är avgörande.

Datum: 9 mars 2024
Tid: 10:00
Plats: Danderydsgården, Noragårdsvägen 27 (gångavstånd från Lärkängens Fritidsträdgård)

Inför mötet kommer alla nödvändiga handlingar att skickas ut till er via e-post. Det är viktigt att ni tar del av dessa för att kunna delta fullt ut i diskussionerna och besluten som ska tas.

Viktig Information om lunch: För att göra detta möte ännu trevligare kommer vi att erbjuda lunch i form av korv med bröd. För att vi ska kunna planera inköpen korrekt ber vi er vänligen att anmäla er deltagande senast den 6 mars. Detta hjälper oss att säkerställa att vi har tillräckligt med mat för alla utan att bidra till onödig slöseri.

Anmälan sker via mail till info@larkangen.se.

Årsmötet är en utmärkt möjlighet för dig att påverka och bidra till vår gemensamma framtid i Lärkängens Fritidsträdgård. Din närvaro är viktig, inte bara för de beslut som ska fattas, utan även som en chans att träffa andra medlemmar, utbyta idéer och dela med sig av erfarenheter.

Vi ser fram emot att välkomna er den 9 mars för ett givande och inspirerande möte. Låt oss tillsammans göra Lärkängens Fritidsträdgård till en ännu bättre plats för alla som delar vår passion för odling.

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen

  • Årsmöte 9 mars

    1 mars, 2024

    Årsmöte 9 mars
  • Tips om webbinarium: Odla din egen jord!

    8 februari, 2024

    Tips om webbinarium: Odla din egen jord!
  • Vinterns ankomst och framtida planer för Lärkängens Fritidsträdgård

    20 december, 2023

    Vinterns ankomst och framtida planer för Lärkängens Fritidsträdgård