Förberedelser inför årliga lottinspektionen den 19 juni

Skrivet den 18 juni, 2023

Hej!

Vi hoppas att ni njuter av de varma sommardagarna och allt det vackra som växer på era lotter! Som ni vet kommer våra årliga lottinspektioner snart att äga rum, i år den 19 juni. Genom att informera er hoppas vi att ni kommer förbereda era lotter inför inspektionen. 

Inspektionen är till för att säkerställa att vi alla uppfyller föreningens stadgar och ordningsregler, samt att vi tar hand om våra lotter på bästa sätt. Vi kommer att fokusera på följande områden: 

  • Användning av lotten: Vi vill se att lotten används och sköts regelbundet. 
  • Ogräs: Se till att ogräset hålls i schack och inte går i blom. Om det tar över lotten kan det vara ett tecken på att lotten inte sköts som den ska. 
  • Byggnationer: Kom ihåg att alla konstruktioner på lotten ska vara i enlighet med våra ordningsregler. Alla oanmälda konstruktioner kommer att anmärkas på. 
  • Grusgångar: Var vänlig och rensa den halva av grusgången som vetter mot din lott.

Om det upptäcks några problem under inspektionen, kommer du att få ett skriftligt påpekande som dokumenterar vilka punkter du behöver ta tag i. Detta dokument är inte bara för att peka på eventuella brister, utan också för att ge riktlinjer för hur du kan förbättra din lott.

Vi uppskattar allas samarbete i denna process och vet att ni alla värdesätter våra gemensamma kolonilotter. Tillsammans kan vi hålla Lärkängens Fritidsträdgård i toppskick! 

Om ni har några frågor inför inspektionen, tveka inte att kontakta styrelsen. 

Med vänliga hälsningar, 

Styrelsen
Lärkängens Fritidsträdgård

  • Årsmöte 9 mars

    1 mars, 2024

    Årsmöte 9 mars
  • Tips om webbinarium: Odla din egen jord!

    8 februari, 2024

    Tips om webbinarium: Odla din egen jord!
  • Vinterns ankomst och framtida planer för Lärkängens Fritidsträdgård

    20 december, 2023

    Vinterns ankomst och framtida planer för Lärkängens Fritidsträdgård