En ny odlingssäsong nalkas

Skrivet den 18 mars, 2023

Hej alla odlingsentusiaster!

Vi är glada att meddela att det snart är dags att sätta igång odlingssäsongen för Lärkängens Fritidsträdgård! Även om vi befinner oss i mars är det inte för tidigt att börja planera och förbereda för en härlig säsong med trädgårdsarbete.

Först och främst vill vi tacka alla som deltog på vårt årsmöte den 18 mars. Vi hade en fantastisk samling och den nya styrelsen är taggade på att sätta igång årets arbete. Vi är tacksamma för allt stöd och förslag som framfördes under årsmötet och vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att göra Lärkängens Fritidsträdgård till en ännu mer blomstrande och trivsam plats.

Vi vill också påminna alla om att betala in årsavgiften innan den sista mars. Mer information ser ni på sidan för medlemmar.

Ta vara på den närmsta tiden att planera och förbereda inför en härlig odlingssäsong. Tänk på vad du vill odla i år, vilka grönsaker du vill prova på och vilka blommor du vill plantera. Kanske kan du börja med att rensa ut och förbereda jorden för plantering en solig helg. Oavsett vad du väljer att göra, tänk på att ta det lugnt och att njuta av processen.

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att göra Lärkängens Fritidsträdgård till en fantastisk plats för odling och gemenskap. Låt oss ta vara på möjligheterna som den nya säsongen erbjuder och ha en härlig tid tillsammans.

  • Årsmöte 9 mars

    1 mars, 2024

    Årsmöte 9 mars
  • Tips om webbinarium: Odla din egen jord!

    8 februari, 2024

    Tips om webbinarium: Odla din egen jord!
  • Vinterns ankomst och framtida planer för Lärkängens Fritidsträdgård

    20 december, 2023

    Vinterns ankomst och framtida planer för Lärkängens Fritidsträdgård